Львівський портал

Росіяни атакували енергетичні об’єкти у п’ятьох областях України

У ніч на суботу, 1 червня, російські війська атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у п’ятьох областях України. Про це повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко.

За словами міністра, росіяни атакували енергооб’єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській областях. Наразі наслідки уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією.

У ДТЕК зазначили, що ворог серйозно пошкодив обладнання на двох ТЕС.

«Енергетики в ці хвилини працюють над ліквідацією наслідків атаки. Це вже шоста масована атака на теплоелектростанції ДТЕК за 2,5 місяці», – йдеться у повідомленні.

За даними Офісу Генпрокурора, ворог вдарив чотирма ракетами невстановленого типу по критичній інфраструктурі на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, о 03:29 у Львові та області почали лунати сирени повітряної тривоги. За даними Повітряних Сил, тривога пов’язана з пусками крилатих ракет стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС.

О 03:43 ворожі безпілотники зайшли у повітряний простір Львівщини.

Згодом голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про роботу ППО в області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-01 11:45:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин