Україна і світ

Притула показав 16-річного сина: в мережі не впізнали хлопця


Волонтер та шоумен Сергій Притула завжди зворушливо розповідає про своїх дітей. Він вкотре розчулив мережу, опублікувавши фото зі старшим сином Дмитром, якому виповнилося 16 років.

Притула показав фото з дорослим сином

Сергій зазначив, що на чемпіонаті світу з найкращих старших братів, якби такий існував, Дмитро забрав би усі нагороди. Він побажав старшому нащадку здоровʼя та примноження усіх гарних рис.

– Геть зовсім дорослий став. Надійніший. Відповідальніший. Із ним страшенно цікаво проводити час у спілкуванні, – поділився гордий батько.

У своїх соцмережах Сергій Притула найчастіше постить збори для ЗСУ та звіти, утім, знаходиться там місце і для родинних фото.

Дмитро – син від попереднього шлюбу волонтера. У 2015 році Притула знову одружився. Дружина Катерина народила йому двох доньок – Соломію та Стефанію. Старшій уже сім років, молодшій – три.

Реакція мережі на пост Сергія Притули

У коментарях Притулу з іменинником привітала співачка Ольга Цибульська. Вона відзначила, що хлопець дуже подорослішав. Інші підписники Сергія зізнаються, що спочатку навіть не зрозуміли, хто це поруч із ним.

  • Ніфіга собі! Не впізнала хлопця! Реально виріс. Здоров’ячка Дмитру і миру. Головне – мир.
  • Щирі вітання синові Нехай наші діти ростуть під мирним українським небом.
  • У нього один в один ваші очі. Легкої вдачі хлопцю і широкої вільної дороги по життєвому шляху.
  • Ого, який козак!
  • Вітаю! Надзвичайно харизматичний парубок (гени як-не-як)!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Початок жовтня щедрий на іменинників. Наприклад, щойно відсвяткував свої народини артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. З нагоди свята він “оживив” свої архівні фото за допомогою ШІ.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 14:01:05