Україна і світ

Стародубцева у трисетовому матчі програла шостій ракетці світу Гофф у Пекіні

Фото: Getty Images

Україна Юлія Стародубцева не змогла пробитися до першого у кар’єрі півфіналу турніру серії WTA 1000. На турнірі у Пекіні вона у трьох сетах поступилася шостій ракетці світу Коко Гофф.

Наша тенісистка виграла перший сет з рахунком 6:2, але поступилася у двох наступних – 2:6, 2:6.

Стародубцева поступилася Гофф

Це була перша для Стародубцевої зустріч проти американки. Загалом тенісистки провели на корті 1 годину та 53 хвилини, за які Юлія двічі подала навиліт, припустилася однієї подвійної помилки та використала три із 13 брейкпойнтів.

У першому сеті Стародубцева повела з двома брейками 4:1, однак американці вдалося взяти одну подачу українки. Втім у наступному геймі Юлія зробила ще один брейк, а потім закрила сет на своїй подачі.

У другій партії на корті точилася рівна боротьба до четвертого гейму, у якому Стародубцева дозволила Гофф зробити брейк та повести у рахунку. Вирішальним став восьмий гейм на подачі українки, в якому Коко оформила брейк.

Вирішальний сет шоста ракетка світу розпочала ривком у 3:0. У восьмому геймі Коко вдруге зробила брейк та закрила матч перемогою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Попри поразку у чвертьфіналі China Open Стародубцева встановила особистий рекорд — у режимі реального часу піднялась на 79-ту сходинку рейтингу WTA. Нагадаємо, у попередньому колі Юлія обіграла “нейтральну” Анну Калінську, яка посідає 14 позицію рейтингу WTA.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 15:47:56