Україна і світ

Ф’юрі опублікував гнівне послання Усику – українець відповів коротко

Фото: Getty Images

Британський боксер у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі залишив послання для українця Олександра Усика на своїй сторінці в Instagram.

У своєму дописі циганський король пригрозив українцеві, що він “відчує на собі гнів загрози”.

Ф’юрі звернувся до Усика

— У тебе був шанс, але ти не зміг довести справу до кінця! Помилка! Тепер ти відчуєш на собі гнів загрози! До біса Усика, до біса Клімаса, до біса Красюка. Якщо тобі подобається Усик, то до біса тебе також! Циганський король 2024 прийде за тобою, – написав британець.

Ф’юрі також додав, що 21 грудня, коли відбудеться бій реванш з Усиком, це його день. Він також висловив впевненість, що йому вдастся стати триразовим чемпіоном світу у надважкій вазі.

Олександр Усик відповів своєму супернику у Stories в Instagram, поширивши допис британця.

— Ти справді крутий, друже мій, – написав українець.

Скриншот: Instagram/Олександр Усик

Другий бій Усик – Ф’юрі: коли

Боксери зустрінуться вдруге за рік в очному бою. Реванш Усика та Ф’юрі відбудеться 21 грудня на Kingdom Arena в саудівському Ріяді, де проходив перший поєдинок.

За контрактом боксери не мають права проводити інші бої перед реваншем. Тому Усик — Ф’юрі 2 стане наступним поєдинком для обох.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 18 травня Олександр Усик здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Ф’юрі. Українець завдав британцеві першої поразки в кар’єрі.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 16:58:47