Україна і світ

Сидіти на двох стільцях – не працює: Тарас Тополя про похід в політику


Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя поміркував про можливість піти в політику. Такого повороту подій в майбутньому він не відкидає, проте зазначає, що це означало б завершення його музичної кар’єри.

Тарас Тополя про свої політичні амбіції

На думку Тополі, в Україні будь-хто може спробувати власні сили в політиці. Тому може статися, що і він змінить вид діяльності.

– Якщо я відчую, що в мене є сили, в моєї команди, в моїх однодумців є сили та бажання, щоб реалізувати хороші справи, використовуючи політику, я туди піду обов’язково, але при цьому доведеться завершити музичну кар’єру, бо сидіти на двох стільцях, як показує практика, – не працює, – зауважив музикант.

Разом з тим Тополя підкреслив, що зараз його команді вдається втілювати свої задуми без політичного забарвлення, а завдяки впізнаваності гурту та активній громадській позиції.

– Ті речі, які ми вважаємо правильними й за які ми вважаємо, що потрібно боротися, нам вдається просувати без політичного певного окрасу, без ставання під прапори якоїсь політичної сили. Але все може бути. Скажу так, на цей час йти в політику не плануємо, – резюмував артист.

Тарас Тополя нагадав, що для нього війна почалася у 2014 році, коли він разом з іншими музикантами почав волонтерську діяльність на передовій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З початком повномасштабного вторгнення гурт Антитіла пішов на фронт добровольцями. Після виходу з фронту музиканти продовжили волонтерську допомогу, зокрема підтримуючи дітей загиблих побратимів. При цьому нікого з учасників гурту не демобілізували, просто зараз вони не виконують бойові завдання.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 18:54:59