Україна і світ

Захисники потребують підтримки: Соломія Вітвіцька стала другом ДШВ


Ведуча ТСН і 1+1 Марафон Соломія Вітвіцька стала другом ДШВ. Вона вважає, що разом ми здатні на багато що, і нам потрібно наближати перемогу своїми зусиллями.

Соломія Вітвіцька стала другом ДШВ

Ведуча закликала кожного українця стати учасником проєкту Друзі ДШВ, щоб допомагати нашим військовим на регулярній основі.

– Запрошую всіх долучитися до підтримки десантно-штурмових військ. Кожен може стати другом ДШВ. Обираєте суму, яку ви можете задонатити щомісяця – щоб не забути. Я впевнена, що ви і так регулярно допомагаєте, – закликала Соломія.

Вітвіцька також нагадала про зручність платформи – йдеться про функцію автоматичних щомісячних донатів. Можна як обрати конкретний підрозділ, так і допомогти захисникам загалом.

Особливо активні донатери не залишаться без приємного подарунка. За постійний (щомісячний) донат від 500 грн ви отримуєте фізичні подарунки у вигляді мерчу ДШВ, а від 100 грн – цифрові нагороди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Інші зірки також активно долучаються до проєкту – приміром, нещодавно комік Катерина Нікітіна стала другом ДШВ. Зірка закликає допомогти нашим військовим, які захищають нас у цей непростий час.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 15:06:42