Україна і світ

Планують дожити до 150 років: біохакери із США дотримуються суворого режиму дня


Пара із США вирішила дожити до 150 років. Вона дотримується суворого режиму дня з акцентом на здоровий спосіб життя та біохакінг.

Хто вони такі

33-річна Кайла Барнс-Ленц – співвласниця клініки здоров’я і довголіття, а її 36-річний чоловік Воррен Ленц працює директором маркетингового агентства.

Перед одруженням Кайла перевірила свого майбутнього чоловіка медично та емоційно. Так вона переконалася, що він готовий до спільного шляху довголіття.

Метою Кайли та Воррена є прожити не менше 150 років при середній тривалості життя американців 76 років.

Як дожити до 150 років

Щодня пара робить терапію імпульсивним електромагнітним полем та гіпербаричною кисневою камерою. Вони також використовують пристрій NanoVi, який нібито відновлює пошкоджені клітини за день.

Подружжя щоденно тренується на свіжому повітрі та дотримується органічного харчування.

Кайла та Воррен практикують загартовування холодом. Кожен їх день закінчується в сауні, а вдома ввечері вони вмикають червоне світло.

Кайла також ділиться, що роками готувала своє тіло до материнства. Жінка планує під час вагітності проводити ретельні лабораторні тести, щоб зібрати унікальні дані про здоров’я.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Майбутній дитині подружжя прагне прищепити здорові звички. Її планують виховувати з мінімальним використанням технологій, а зосереджувати увагу на природі, активному відпочинку та органічному харчуванні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 15:16:32