Україна і світ

На нічному небі: Вакарчук та Yaktak обʼєднали свої хіти в один трек


Фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук та співак Yaktak (справжнє імʼя Ярослав Карпук) зважилися на музичний експеримент. Вони обʼєднали в спільний трек два хіти – На небі від ОЕ та Уночі від Yaktak.

Нова композиція отримала назву На нічному небі.

Трек На нічному небі – експеримент Вакарчука та Yaktak

На створення такої нестандартної пісні музикантів надихнув виступ на фестивалі Atlas United. Там артисти виконали треки одне одного. Слухачам так зайшло, що сценічний експеримент переріс в студійний.

– Раніше ми дуже часто грали пісні ОЕ в компаніях під гітару. Пам’ятаю, в ті моменти я уявляв, як колись познайомлюся зі Святославом Вакарчуком і, можливо, заспіваю разом із ним. Цього літа, на Атласі, Святослав був на нашому виступі, і ми експромтом заспівали разом. Сказати, що я був у шоці — це не сказати нічого, – прокоментував творчу колаборацію Yaktak.

Вакарчук та Карпук називають нову композицію “діалогом між поколіннями української сцени, який підкреслює силу музики та її здатність об’єднувати, рухати вперед та надихати”.

Реакція мережі на трек На нічному небі

Шанувальники в захваті від почутого. Окремо відзначають відкритість лідера Океана Ельзи до молодих українських музикантів.

  • Ну, до чого ж це гарно і захопливо! Який же молодчина Святослав, що записує колаборації з молоддю!
  • Yaktak, Бог подарував вам дуже гарний тембр голосу ️, серед українських співаків таких небагато. Розвивайте свій талант і творіть на радість нам.
  • Мурахи по тілу від цих голосів! Дякую вам, неперевершений дует!
  • Ох, вау! Мій син (девʼять років) – просто щасливий, бо пісня Я тобі так просто під гітару його улюблена! А Вакарчук – улюблений співак! Синергія двох крутих виконавців! Любов!
  • ️Достойна зміна підросла Святославу. Браво вам хлопці! Вакарчук любить молодь.
  • Це розрив просто! Хлопці, які ж ви молодці! Супер!
  • О боже! Воно так мало звучати від початку. Тексти топ. Окрема подяка за бас. Це Епік!
  • А добре ви придумали – з’єднали слова других гарних пісень в одну неймовірну!
  • Колаба двох поколінь!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Святослав Вакарчук у співпраці з новим поколінням українських музикантів випустив нову версію хіта Океану Ельзи Той день. У цьому проєкті також взяв участь Yaktak, а ще Jerry Heil, Kola та Shumei.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 15:40:55