Україна і світ

ОТУ «Харків»: росіяни заводять додаткові підрозділи з ленінградської області

Речник ОТУ “Харків” полковник Віталій Саранцев

Командування російських військ заводить додатковий особовий склад з ленінградської області в бєлгородську область, щоб поповнити некомплект і задіяти їх у штурмових діях.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповів речник ОТУ «Харків» полковник Віталій Саранцев.

«Також ми сьогодні дали інформацію про те, що противник перекидає 136 окрему механізовану бригаду 58 армії з Запорізького напрямку. Ми готові до розвитку цих подій», — сказав Віталій Саранцев.

За його словами, цієї доби ситуація на Харківському напрямку залишається складною, противник намагається тиснути на всіх активних ділянках фронту: Вовчанськ, а також напрямок Глибоке-Липці.

Водночас на інших напрямках противник дещо знизив активність, зокрема це Стариця. Там противник намагається перейти в оборону, облаштовує позиції, фортифікації.

«Протягом минулої доби тут противник здійснив дев’ять штурмів, сьогодні відбулися дві атаки. Позиції Сил оборони тримаються міцно, ми не дозволяємо ворогу просуватися вперед, завдаємо ефектне вогневе ураження і втрати як у живій силі, так і в озброєнні та військової техніки», — сказав Віталій Саранцев.

Як повідомляла АрміяInform, на Харківському напрямку війська рф продовжують спроби штурмових дій, проте діють без підтримки броньованої техніки.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-28 19:57:53