Україна і світ

Не знав, чи повернуся до життя: Олег Винник заговорив про свою хворобу


Український співак Олег Винник, який на початку повномасштабної війни виїхав до Німеччини, розповів про свій стан здоров’я.

Що відомо про стан здоров’я Винника

Співак зазначив, що за кордоном він займався лікуванням рідкісного захворювання. Винник не розкрив свій діагноз, однак сказав, що хворіти почав ще до повновномасштабного вторгнення. Про це артист розповів в ефірі одного з українських телеканалів ведучому Олексію Суханову.

– Багато людей вже знають, що я хворів ще до війни. Перший рік взагалі Олега не було ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, чи повернуся до життя. Тоді, звичайно, мої соцмережі були закриті моїм колишнім менеджментом, – розповів Винник.

За словами артиста, наразі він почувається значно краще, тому вже готовий повертатися на сцену. Ба більше, Олег готується до світового туру, однак деталі він розповість згодом.

Зараз дивляться

– Слава Богу стає вже все краще й сьогодні я вже на коні, як-то кажуть. Про болячки свої не хочу розповідати, тому що хочу, щоб люди ходили до мене на концерти, щоб ми знову зустрічалися. Це дуже цінні для мене речі, – сказав Винник.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначимо, що після 24 лютого 2022 року Олег Винник виїхав до Німеччини. Згодом він видалив усі пости з соцмереж та загалом зник з публічного простору. Лише влітку 2023-го співак дав перше інтерв’ю, в якому розповів про лікування рідкісної хвороби.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 17:22:13