Україна і світ

Леся Нікітюк зізналася, що загадала у день літнього сонцестояння

Ведуча шоу Хто зверху? на Новому каналі Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками, яке бажання загадала у день літнього сонцестояння. Цього року він припав на 20 червня.

Яке бажання загадала Леся Нікітюк

В емоційному пості в Instagram ведуча пожартувала, що загадує бажання приблизно раз на місяць, бо цьому сприяють народні прикмети. Тепер от побачила у Tik Tok нагадування, що треба зробити ритуал на день літнього сонцестояння.

– То повний місяць, то якийсь чорний місяць, то білий місяць, то день весняного сонцестояння, то зимового, ну от тепер загадаю ще й на літнє. Вже точно збудеться, – переконана Нікітюк.

Вона не стала тримати інтригу та зізналася, що її найголовніше бажання – перемога для України та справедливе покарання для російських окупантів.

Зараз дивляться

– Я хочу, щоб Україна перемогла! Я хочу, щоби всі винні були покарані й законом, і Господом! Я хочу, щоби війна зупинилась назавжди. Я хочу, щоб мої друзі перестали питати мене про психолога й антидепресанти. Я хочу, щоби люди у всіх інших країнах зрозуміли, що найстрашніше – це війна і продовжували підтримувати нас, – написала ведуча.

Леся Нікітюк про вплив війни

Леся Нікітюк додала, що війна неминуче позначилася на думках та прагненнях. Якщо раніше вона фокусувалася на власних амбіціях та планах, то тепер все змінилося.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– На всі бажання має бути настрій. От я памʼятаю, коли переїхала в Київ, робила дошку бажань.. от тоді був настрій. Настрій звернути гори, настрій ходити на дискотеки, настрій заробляти гроші, мандрувати світом, а ще спати зовсім не хотілося… А зараз… От сиджу в таксі – пишу це все, проїжджаю Володимирський собор, хрещуся і дякую Богу за цей прожитий день, – резюмувала ведуча.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-21 09:53:55

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин