Україна і світ

Кохаю до щему в серці: Притула зворушливо звернувся до дружини в річницю шлюбу


Український телеведучий та волонтер Сергій Притула зворушливо привітав свою дружину Катерину з дев’ятою річницею шлюбу.

Сергій Притула звернувся до дружини

На особистій сторінці в Instagram ведучий опублікував фото, на якому позує разом із дружиною в день їхнього весілля. 28 серпня пара святкує дев’яту річницю подружнього життя.

Притула подякував дружині за дітей, а також за те, що вона завжди підтримує його в складних ситуаціях.

Зараз дивляться

– Ділити навпіл біль не менш важливо, аніж радість. І я вдячний тобі за те, що як би не було складно, але твої долоні завжди тактильно чи незримо на моїх скронях. І твої долоні, і дітей. За яких, чуйних та люблячих, я тобі щиро вдячний. Моя менталка тримається на вас! – написав Притула.

За словами Притули, він згоден з фразою, що час впливає на стосунки. За дев’ять років їхні обійми з дружиною стали міцнішими, поцілунки солодшими, а розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук.

Ведучий вкотре зізнався Катерині в коханні та подякував їй за роки, проведені разом.

– Дев’ять років – це хороший період часу, щоб на нього озирнутись і подякувати одне одному за прожите не марно спільне життя. Подякувати Богу за дітей, Силам оборони за захист. Вірю, що після перемоги ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз. Кохаю до щему в серці і тамуючи подих! – додав Притула.

Зазначимо, що Сергій Притула перебуває у шлюбі з Катериною Сопельник з 2015 року. У подружжя є спільна донька Соломія. Також ведучий виховує сина Дмитра від першого шлюбу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Катерина Притула


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 18:48:38