Україна і світ

Говорив про це 10 років: 50 Cent натякнув на причину ворожнечі з P. Diddy


50 Cent (Кертіс Джексон) прокоментував скандал із Шоном Комбсом (P. Diddy). Репер ворогує з продюсером довгі роки, і тепер пояснив свою позицію.

50 Cent про критику і ворожнечу з P. Diddy

У недавньому інтерв’ю Кертіс Джексон заявив, що роками жартував над Комбсом не просто так.

– Може здатися, що я роблю вкрай обурливі вчинки, але це не так. Насправді я просто повторюю одне й те саме останні 10 років, – натякнув 50 Cent.

Схоже, репер знав про всі справи Комбса – зараз на нього подано понад 120 звинувачень у торгівлі людьми, сексуальному насильстві та навіть у вбивстві. Судячи з позовів, одній із жертв могло бути дев’ять років.

– Зараз мої заяви стають дедалі помітнішими в новинах через історію з P. Diddy, але я просто говорив свою точку зору. Я тримався подалі від цього всього, тому що це не мій стиль, – зазначив 50 Cent.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І хоча музиканти та продюсер довгі роки ворогують, їхня неприязнь знову набрала обертів через юридичні проблеми. Нещодавно 50 Cent оголосив, що навіть готує документальний фільм Netflix про скандал з P. Diddy. Кертіс заявив, що звинувачення в бік продюсера виглядають тривожно, але це точно не є історією хіп-хоп і реп культури.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 14:20:39