Україна і світ

Помер Олексій Мельченко – ексбасист гурту Воплі Відоплясова


Ексучасник гурту Воплі Відоплясова Олексій Мельченко помер у віці 48 років. Про це розповіла його подруга Анна Пʼятакова.

На офіційних сторінках самого гурту на момент публікації матеріалу згадки про сумну подію не було, хоча це сталося ще 7 жовтня.

Помер музикант Олексій Мельченко – що відомо

Подруга Мельченка згадує про бас-гітариста як про щиру, талановиту людину. Вона дружила із ним, коли їм було по 20-25 років.

– Він любив музику, був надзвичайно талановитим бас-гітаристом. Шкода, що так рано, що так сумно… Спочивай з миром, друже, – написала Анна Пʼятакова у Facebook.

Подробиць смерті вона не повідомила, але висловила слова співчуття колишній дружині музиканта Вікторії. Після розлучення експодружжя залишилося у дружніх стосунках.

– Який страшний день у мене сьогодні. Зранку повідомлення про смерть двоюрідного брата, а ввечері – про смерть колишнього чоловіка, з яким ми залишалися друзями! Біль! – йдеться в пості Вікторії Мельченко від 17 жовтня.

Олексій Мельченко долучився до ВВ у 2007 році. Він змінив басиста та одного з засновників гурту Олександра  Піпу. Мельченко грав у Воплях Відоплясова до 2017 року.

Сьогодні стало відомо про смерть режисера Аарона Кауфмана, який зняв фільм про Зеленського та війну в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олексій Мельченко

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 17:05:42