Україна і світ

У мене є табу: Шелудяк про зміни в Нікітюк та стосунки з колегами


Ведучий ігрового шоу Хто зверху? на Новому каналі Богдан Шелудяк (Буше) поділився спостереженнями, як змінилася його колега по проєкту Леся Нікітюк, коли розкрила свої стосунки. Принагідно Шелудяк розсекретив, чи сам не заглядався на співведучу.

Богдан Шелудяк про Лесю Нікітюк у стосунках

Шоумен запевнив, що йому дуже приємно спостерігати за колегою, яка, за словами Шелудяка, розквітла. Він додав, що дуже радий за Нікітюк.

– Я бачу що в неї загорілися дуже сильно очі. От є квітка, яку поливають, а є квітка, яку просто удобрюють, і вона прям розквітла, – жартома прокоментував зміни у Лесі Буше.

Богдан Шелудяк також зізнався, чи мав романтичний потяг до Лесі Нікітюк. Він заявив, що зарікся змішувати професійне та особисте.

– У мене є табу ще з років університету. Воно полягає в тому, щоби не будувати романтичних стосунків з колегами або з тими, з ким ти навчаєшся. В мене був гіркий досвід побудови романтичних стосунків з одногрупницею на першому курсі. Потім всі наступні п’ять курсів нам було так трішки незручно, – пригадав ведучий розважального проєкту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Богдан Шелудяк розповів, чи має він зараз кохану людину. Зʼясувалося, у нього є дівчина, з якою він спілкується, проте, їх не можна назвати парою.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 19:06:05