Україна і світ

Футбол у квартирі, книги та пікніки: як зірки розважають дітей під час блекауту


Гуморист Костя Трембовецький, акторка Антоніна Хижняк та ведучий Тімур Мірошниченко поділилися батьківськими лайфхаками. Вони розповіли, як розважають дітей під час відключень світла.

Костя Трембовецький вигадує сину авторські ігри

Комік зізнався, що його син, які і всі діти, часто грає в ігри на телефоні. Щоб відволікти хлопця, Костя вигадує щось оригінальне.

– Наприклад, загадую чотири цифри, пишу їх на папері, і син вгадує. Потім міняємося. Так пишемо по черзі комбінацію чисел і пробуємо знайти хоча б один збіг. Виграє той, у кого більше цифр співпало. Також обмотую скотчем багато паперу, ніби це м’яч, та граю з сином у футбол у квартирі. А взагалі порада – купіть екофлоу (сміється), – поділився Трембовецький.

Антоніна Хижняк “впадає в дитинство”

Акторка серіалу Зв’язок під час відключень світла повністю віддається сину та іграм з ним.

Зараз дивляться

– Під час відключення світла ми з сином зазвичай граємо в ігри з картками, читаємо книжки, запалюємо свічки. Діткам це дуже подобається. А взагалі, якщо по-чесному, то ми просто дуріємо! – розповіла Антоніна Хижняк.

Тімур Мірошниченко виводить всіх дітей на вулицю

Ведучий вважає, що найкраще рішення під час відключень світла – бути з дітьми на вулиці, адже там вони обов’язково знайдуть собі заняття. Тімур радить придбати дітям самокат чи велосипед, щоб їм було цікавіше.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– У дворі знайдеться безліч друзів, які так само перечікують вимкнення світла. З часом знайомляться не лише діти, а й батьки. У нас, наприклад, є традиція – по черзі ходити й купувати всім дітям малим у компанії морозиво, піцу чи кавун. До речі, кавун – ідеальна розвага! Хоч якого б розміру він був, змітається під нуль. Єдина проблема – шукати потім санвузол (сміється), – сказав Мірошниченко.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-28 18:13:58