Львівський портал

Франція виділить 200 млн євро на відновлення критичної інфраструктури України

У Парижі між урядом Франції та України була підписана грантова угода про залучення 200 мільйонів євро на відновлення та реконструкцію критичної інфраструктури. З них 60 мільйонів будуть спрямовані на відновнення енергетики. Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

Згідно з умовами підписаної угоди, 200 мільйонів євро призначені для тих підприємств, які інвестуватимуть у критичну інфраструктуру, для відбудови України.

Йдеться про такі сектори, як охорона здоров’я, інфраструктура, енергетика, сільське господарство, водопостачання та водовідведення, переробка відходів, розмінування, житлове будівництво та цифрові технології. Реалізація проєктів в інших секторах економіки розглядатиметься в індивідуальному порядку.

За словами президента Франції Емануеля Макрона, 60 мільйонів євро з загальної суми гарантновано буде виділено для відновлення енергетичних потужностей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-08 14:34:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин