Україна і світ

Брат Аріани Гранде вступився за сестру

Американський танцюрист Френкі Гранде виступив на захист своєї зіркової сестри Аріани Гранде після того, як у TikTok завірусилося відео про нібито причетність артистки до канібалізму. Є підозра, що чутки запустили з метою відлякати фанатів від купівлі квитків на її концерти.

Брат Аріани Гранде вступився за сестру

У відео в соцмережі, якого зараз на сторінці користувачки з ніком Trixie.Vegas немає, вона безпідставно заявила, що “поліція знайшла докази канібалізму в домі Аріани, який вона продала у Чикаго у 2013 році”.

Ця блогерка останнім часом записує чимало відео із закидами в бік різних зірок, зокрема Селени Гомес та Тома Генкса. Проте, вірусною стала саме її заява про Гранде.

Зараз дивляться

Старший брат попспівачки висміяв безглуздість сказаного тіктокеркою. Він також засудив тих, хто поширює чутки про те, що поліція нібито знайшла людські останки в будинку, де раніше жила його сестра.

– Це, мабуть, найкреативніший і найнижчий рівень того, що ви колись чули. Досягаємо нового дна щодня! Слухайте, я знаю, що моя сестра роками їла дівчат, але це вже занадто! До того ж вона – вегетаріанка, написав Френкі.

Його вислів “їла дівчат” слід сприймати не буквально, а в переносному сенсі. Вочевидь, Френкі Гранде мав на увазі суперництво на попсцені, порівнявши успіх Аріани з тим, що вона “зʼїла” всіх на своєму шляху.

До слова, це вже не вперше, коли Аріана Гранде опиняється в центрі скандалу, повʼязаного з канібалізмом. Минулого місяця в одному з інтервʼю вона заявила, що хотіла б зустрітися з канібалом Джеффрі Дамером, історія якого розкрита в серіалі Netflix.

Тоді родина жертви Дамера Тоні Гʼюза різко відреагувала на слова зірки, вимагаючи вибачень.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-12 14:35:04