Україна і світ

Гурт Aerosmith припинив концертну діяльність

Легендарний американський рок-гурт Aerosmith оголосив про припинення своєї музичної діяльності після понад пів століття на сцені. Це рішення далося команді нелегко, і це вимушений крок.

Гурт Aerosmith припинив діяльність – причина

Повідомлення, що засмутило фанатів, музиканти опублікували в соцмережах. Причиною для уходу зі сцени стала травма вокаліста Стівена Тайлера, який не зміг повністю відновити голосові звʼязки.

– Голос Стівена – це унікальний інструмент. Він провів місяці, невтомно працюючи над тим, щоб повернути свій голос. Ми бачили, як він боровся. Хоча поруч з ним була найкраща команда лікарів, повне відновлення після травми, на жаль, неможливе. Ми прийняли болісне і важке, але необхідне рішення, яке прийняли б брати, – піти з гастрольної сцени, – з сумом зазначили учасники гурту.

Гурт, який розпочав свій шлях у 1970 році, відомий своїми незабутніми хітами та енергійними виступами. Артисти й так планували завершувати сценічну діяльність, влаштувавши прощальний тур Aerosmith під назвою Peace Out. Він  стартував у вересні з кількох концертів, однак був призупинений через медичні рекомендації для Тайлера.

Зараз дивляться

Що сталося зі Стівеном Тайлером

За словами самого вокаліста, лікарі тоді суворо заборонили йому співати після пошкодження голосових зв’язок. Це призвело до подальшої кровотечі.

 – Я з болем у серці повідомляю, що отримав суворий припис лікаря не співати протягом наступних тридцяти днів, – заявив тоді виконавець хіта Crazy.

Спочатку гурт планував просто перенести концерти, адже прощальний тур був запланований на кілька місяців вперед, але обставини змусили музикантів остаточно припинити гастрольну діяльність. Вони обіцяли, що всі гроші за квитки будуть повернені.

Реакція мережі на заяву Aerosmith

Шанувальники не приховують, що ця новина розбила їхні серця, але разом із тим дякують артистам за їхню творчість та співчувають їм через вимушений крок.

  • Це розбиває серце, але я не можу уявити, що відчувають самі хлопці. Спасибі вам, Aerosmith, за те, що ви стали значною частиною мого життя! Ваша музика допомогла мені пройти через серйозні випробування.
  • Ми всі засмучені цією новиною, але я не можу уявити, що ви відчуваєте, особливо Стівен … Втрата того, що дозволило вам побачити світ, побачити людей і що дало вам так багато в житті, напевно, розбиває серце.
  • Найкращий американський рок-н-рольний гурт. Ніщо і ніколи цього не змінить.
  • Ми любимо вас, хлопці! Щиро дякуємо вам за 50 років найкращого рок-н-ролу, який коли-небудь був написаний і записаний. Ми будемо сумувати за вами на цій запилюженій дорозі. 
  • Ми завжди любили вашу музику!
  • Це розбиває моє серце. Ви були моїм щоденним натхненням, і це полум’я освітлювало і зігрівало моє життя з того самого дня, коли я закохався в Aerosmith. Ви були саундтреком до багатьох спогадів мого життя, ви – найкращий рок-н-рольний гурт, який коли-небудь існував на цій планеті, і я люблю вас. Стівене, ти єдиний у своєму роді, і не буде нікого схожого на тебе, ніколи! Я слухатиму ввечері вашу музику і не припиню це робити, допоки житиму!

Гурт висловив свою безмежну вдячність фанатам, які підтримували їх протягом усієї кар’єри, а також всім, хто допомагав у проведенні їхніх історичних турів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-03 18:00:09