Україна і світ

Андре Тан поскаржився на емоційний стан і дав поради, як допомогти своїй психіці

Дизайнер Андре Тан розповів про свій емоційний стан, який відчуває останніми днями. Вигорання модельєра пов’язане з ракетною атакою по Україні 8 липня, коли випущені РФ ракети забрали життя українців і зруйнували дитячу лікарню Охматдит.

Андре Тан дав поради, як допомогти своїй психіці

В Instagram дизайнер розповів, що нічого ці дні не відчуває. Каже, психіка багатьох українців останніми днями в стані “масової трагедії” і до кожного в голову приходять різні думки.

– Хтось відчував злість, агресію, а хтось, як би це не було дивно, абсолютно нічого. І ті й інші емоції є нормою. Але всім нам потрібна допомога 100%, – зазначив Андре Тан.

Модельєр дав поради, як можна впоратися з цим станом і хоч трохи допомогти своїй психіці. Так, він порадив плакати і не соромитися цього.
Сльози зменшують рівень кортизолу і стрес стихає.

Зараз дивляться

Добре заспокоює допомога, наприклад, донати, а також очищення простору.

– Так, тут і про прибирання, і про свій телефон, ноутбук. Часто люди використовують прибирання, щоб заспокоїтися. То чому б не зараз, увімкніть музику і приберіть те, до чого давно не доходили руки, – порадив Андре Тан.

Також модельєр рекомендує рвати папір. Каже, коли працює і губиться в думках, то сам так робить, і це допомагає. І – обмежити кількість часу в мережі.

– Повірте, це не означає, що ви байдужі до ситуацій, це реально допоможе вам довше триматися в строю! Відновлюємося всі разом і йдемо жити це життя! Працювати, відчувати, допомагати і насолоджуватися кожним моментом, – підсумував Андре Тан.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 17:19:04