Україна і світ

Після удару по аеродрому Оленья Росія посилює ППО покришками і Панцирами – ГУР

Після успішного ураження стратегічної авіації на військовому аеродромі РФ Оленья у Мурманській області окупанти намагаються посилити протиповітряну оборону для захисту подібних об’єктів, використовуючи не тільки техніку, але й підручні засоби.

Про це в ефірі телемарафону Єдині новини Яні Брензей розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Юсов сказав, що є інформація про запит на посилення ППО – якщо говорити саме про цей аеродром, йдеться про зенітно-ракетні гарматні комплекси Панцир, відповідаючи на запитання ведучої, як ворог відреагував на ураження розвідкою двох бомбардувальників на аеродромі Оленья.

– Загалом активно використовуються й інші, зокрема гумові пристрої для захисту винищувачів і стратегічної авіації. Зокрема, йдеться про покришки. Ну ось так вони захищають і збираються нарощувати ці підручні засоби – те, що можна робити без якихось високих сучасних технологій, – сказав Юсов.

Він також наголосив, що уражені два російських стратегічних бомбардувальники Ту-22М3 були робочими та безпосередньо залученими в ударах по Україні, враховуючи те, що їх одразу ж забрали на ремонтні роботи.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-31 16:38:08