Україна і світ

Іспанія у меншості розгромила Швейцарію у Лізі націй

Фото: Getty Images

Збірна Іспанії з футболу у меншості здобула перемогу над командою Швейцарії у другому турі групового етапу Ліги націй УЄФА у дивізіоні А.

Гра Швейцарія – Іспанія відбулася на стадіоні Стад де Женев у Женеві та закінчилася з рахунком 4:1 на користь Фурії Рохи.

Швейцарія – Іспанія у Лізі націй: огляд матчу

Іспанці дуже активно розпочали зустрічі і вже на третій хвилині могли відкривати рахунок, але врятував арбітр Грегор Кобель. Натомість через одну хвилину підопічні Луїса де ла Фуенте виправилися і таки розпечатали нулі на табло. Автором голу став Хоселу.

Зараз дивляться

Ще через три хвилини швейцарці змогли зрівняти, але взяття воріт арбітр скасував через гру рукою у Бечіра Омерагича.

На 13-й хвилині іспанці подвоїли перевагу після голу Фабіана Руїса. Згодом гості залишилися у меншості після того, як червону картку отримав іспанський захисник Робен Ле Норман.

Перед відходом на перерву Зекі Амдуні зміг відквитати один м’яч після розіграшу кутового та переграти голкіпера Давіда Раю. Однак, це став єдиний забитий м’яч господарів.

У другому таймі Руїс оформив дубль, а до розгромного рахунку на 80-й хвилині довів форвард Ферран Торрес після виходу віч-на-віч із голкіпером швейцарців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після двох турів у четвертій групі дивізіону А лідером є Данія, у якої шість очок. Іспанія (4) йде другою. На третій сходинці Сербія (1), а замикає турнірну таблицю квартету Швейцарія (0).

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-09 00:07:34