Україна і світ

Злата Огнєвіч розповіла, як зіткнулася в літаку з п’яним росіянином

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, як зіткнулась в літаку із нетверезим росіянином.

Злата Огнєвіч про зустріч із росіянином

Не так давно артистка повернулася з Європи, куди літала на відпочинок. За словами Злати, її дуже обурило те, що за кордоном зараз відпочиває багато громадян країни-агресорки Росії.

– У Франції дуже багато росіян, і це мене дуже тригерило, викликало біль та агресію. Що я можу зробити з цим? Я особисто не можу забезпечити їх відсутність у Франції – це завдання для місцевої влади. Вони повинні не пускати їх, не давати візи і просто ізолювати цю недокраїну в їхніх межах. Нехай вони їздять на “відпочинок” у свої Сочі, Сибір чи на озеро Байкал, – сказала співачка.

Коли Огнєвіч летіла з Ніцци до Варшави, то сиділа поруч з нетверезим росіянином, який поводився неадекватно.

Зараз дивляться

Злата хотіла його вдарити, але потім разом з подругами вирішила”зіграти на нервах” цього чоловіка. Як розповіла співачка, вони зробили все, щоб росіянину “було несолодко” в літаку.

– Під час польоту з Ніцци до Варшави біля мене сиділа п’яна людина. З’ясувалося, що це був росіянин, який поводився  максимально огидно. Хотілося дати йому в п*ку просто в літаку, але я розуміла, що це бажання не здійсниться. Ми з дівчатами вирішили насолити йому, зіграти на його нервах. Говорили дуже багато, ми зробили все, щоб йому було несолодко, – розповіла співачка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-31 16:18:08