Україна і світ

Чому принц Гаррі не спілкується з королем: названо причину

Прагнення принца Гаррі захистити свою сім’ю призвело до віддалення від батька, короля Чарльза III. Як виявилося, зараз герцог не спілкується з монархом, навіть попри його бажання.

Чому принц Гаррі не спілкується з королем: названо причину

Так, у травні Гаррі повернувся до Великої Британії на 10-річчя Ігор нескорених. Його батька не було на церемонії. Тоді представник короля заявив, що в монарха щільний графік.

Сам герцог хотів обговорити безпеку його сім’ї – він упевнений, що Чарльз III повинен повернути королівську охорону для сім’ї Гаррі, якої її позбавили після відмови від обов’язків.

Зараз дивляться

Для Гаррі це першочергова мета, яка тільки збільшує відстань між ним і королем. І хоча в лютому син і батько зустрілися на тлі новин про рак у монарха, їхні стосунки не поліпшилися.

– Гаррі отримує відповідь недоступний прямо зараз. Його дзвінки залишаються без відповіді. Він намагався зв’язатися з королем з приводу його здоров’я, але і ці повідомлення залишилися без відповіді, – заявив друг принца.

Однак інших варіантів у Гаррі немає – тільки король може повернути охорону. Нагадаємо, що принц хотів відновити захист через суд, але йому не вдалося це зробити.

Раніше герцог пояснив, чому Меган Маркл не повертається до Великої Британії. Все через безпеку, яку їй не можуть гарантувати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-31 16:34:08