Львівський портал

На Львівщині громаді повернули землю зі ставками

Територіальній громаді Яворівщини повернули земельну ділянку зі ставками. Про це Львівському порталу у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про ділянку площею понад 22 га, що знаходиться на території Яворівської територіальної громади. На останній розташовані три ставки загальною площею більше 16 га.

Встановлено, що товариство орендувало водний об’єкт для здійснення рибогосподарської діяльності. В подальшому, порушуючи умови договору, підприємство допустило систематичну несплату орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду.

Внаслідок таких дій до місцевого бюджету не надійшла значна сума коштів.

Реагуючи на порушення, прокуратура звернулась до Господарського суду з відповідним позовом, який задоволено в повному обсязі.

Наразі рішення суду виконано, внесено відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо розірвання договору оренди, а земельні ділянки повернуто у комунальну власність.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-31 15:13:35