Україна і світ

Нікого не ображаю: Галич про побачення у шлюбі та інтим із прихильницями


Лідер гурту O.Torvald і військовослужбовець ЗСУ Женя Галич розповів, як дружина реагує на його побачення з іншими дівчатами. Артист також зізнався, чи був у нього інтим із прихильницями.

Галич про реакцію дружини на його побачення з іншими

Так, у розмові з Євгеном Фешаком Галич розповів, що його дружина Валерія до цього ставиться нормально. Відомо, що артист ходив на побачення з Христиною Соловій і запрошував на зустріч Юлію Саніну.

– Вона прекрасно знає, що з моїм темпераментом, баченням жіночої краси і “альфа-самцизмом” – це абсолютно нормально. Я нічого поганого не роблю, нікого не ображаю. Повага до дружини на першому місці. Сексу з іншими зараз немає, – підсумував співак.

Женя Галич про інтим із прихильницями

Інтиму з прихильницями в артиста не було жодного разу – до цього питання рок-зірка ставиться принципово.

– Це принцип – не спати з прихильницями. Вони до мене ставляться не як до щоденного Жені Галича, а Галича зі сцени. Спати з ними – це нечесно, – упевнений музикант.

Нагадаємо, що нещодавно артист прокоментував чутки про розлучення з дружиною. Він заявив, що він зі своєю коханою Валерією, і у них все добре у стосунках. Галич перебуває у шлюбі з 2009 року, з початку повномасштабної війни його дружина і двоє дітей виїхали за кордон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Женя Галич


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 11:15:07