Україна і світ

Є шанс потрапити на ЧС: Ребров розповів про цілі збірної України у Лізі націй

Фото: Depositphotos

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров розповів, що синьо-жовті дуже серйозно ставляться до своїх суперників, з якими вони гратимуть у груповому раунді Ліги націй.

Про це він сказав у коментарі пресслужбі Української асоціації футболу.

Ребров про цілі збірної України у Лізі націй

Фахівець розповів, що зараз будь-яка гра за збірну України – дуже серйозна, про що він сказав підопічним.

Зараз дивляться

— Не має значення, який статус має турнір, чи це товариська зустріч. Ми потрапили на чемпіонат Європи завдяки Лізі націй. Хлопці це розуміють. Хоч ці матчі мають наближений до товариського статус, але через них є шанс потрапити на чемпіонат світу. Ми дуже серйозно ставимося до цього турніру, – сказав він.

Ребров сказав, що тренерський штаб має багато інформації про майбутніх суперників.

Він відзначив, що всі три команди, з якими Україну звів жереб у Лізі націй, Грузія, Албанія та Чехія грали на Євро-2024. При чому дві останні потрапили на турнір напряму зі своїх груп.

Щодо найближчого суперника синьо-жовтих команду Албанії, з якою Україна зіграє вже цієї суботи, 7 вересня, Ребров вважає, що у команди дуже хороша оборона.

За його словами, албанцям не поталанило з жеребом на Євро-2024, але вони грали дуже впевнено.

— Усі гравці виступають у Європі, майже весь основний склад грає в чемпіонаті Італії. Ми дуже серйозно ставимося до цього суперника. Гадаю, Албанія ще не розкрила свій потенціал, який у неї дуже великий, – додав фахівець.

Збірна України стартує у Лізі націй номінально домашнім матчем із Албанією 7 вересня. Гра відбудеться у столиці Чехії – Празі на стадіоні Epet Arena та розпочнеться о 21:45 за київським часом. 10 вересня синьо-жовті зіграють проти Чехії вже виїзну гру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На вересневі матчі у Лізі націй Ребров викликав до табору національної команди 26 гравців, зокрема одного дебютанта.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 17:36:42