Україна і світ

Зеленський розповів, скільки пунктів містить план перемоги України

Фото: Офіс президента

План перемоги України, який президент Зеленський представить американському колезі Джо Байдену, містить 4 основних пункти і один додатковий, який буде “потрібен після війни”.

Про це український президент заявив в інтервʼю американському журналісту Фаріду Закарії.

План перемоги України

– Я підготував декілька пунктів. Чотири з них – основні пункти. Плюс один, який нам потрібен після війни. Отже, я поділюся з Байденом.

– Мова про безпеку, мова про геополітичне місце України, мова про дуже сильну військову підтримку, яка має бути доступною для нас. І про те, що ми маємо вільно вирішувати, як використовувати ту чи іншу річ. Йдеться про рішення щодо економічної підтримки, але які, гадаю, будуть цікавими. Але я думаю, що це головне. Ми готові, – написав Зеленський у своєму Тelegram.

Фото: Володимир Зеленський

Український президент зазначив, якщо Байден оцінить і підтримає план України і якщо він і його команда зможуть додати ще щось, що посилить нашу позицію, “ми будемо готові”, підкреслив Зеленський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Зеленський заявляв, що план перемоги України є планом її посилення, і його необхідно представити на другому Саміті миру, щоби примусити РФ до дипломатичного закінчення війни.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-15 18:48:10