Україна і світ

Bild поширив фейк: ОП про нібито готовність України до заморозки війни

Фото: Офіс президента

Ніхто з команди президента Володимира Зеленського не обговорював план перемоги з журналістами Bild, тому інформація, поширена виданням, про нібито готовність України до “заморозки” війни не відповідає дійсності.

Про це заявив радник президента з комунікацій Дмитро Литвин.

Відповідь Офісу президента на фейк у Bild

– Bild поширив фейк. План перемоги Bild не бачив, і з тих кількох людей, які на сьогодні залучені президентом до підготовки плану перемоги, ніхто з Bild не говорив, – наголосив він.

За його словами, не буде Мінська-3 чи будь-якого іншого, оскільки Україна проти заморозки війни, і давно про це говорить на всіх рівнях влади.

– Для нас важливо, щоб Сполучені Штати підтримали саме план перемоги України, а не капітуляції чи заморозки. План перемоги буде представлений спочатку саме США, бо вони здатні забезпечити реалізацію його наповнення, – підсумував Литвин.

Сьогодні німецьке видання Billd з посиланням на власні джерела написало, що президент України Володимир Зеленський найближчими тижнями вирушить до США, де представить свій план перемоги Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І цей план нібито передбачає “готовність” України до тимчасового припинення бойових дій на певних ділянках фронту, тобто до “заморозки” війни.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-15 16:39:51