Україна і світ

Як зробити, щоб вентилятор дув холодним повітрям: інструкція

Літо 2024 в Україні є екстремально спекотним – боротися з впливом сонця можна багатьма способами. Хтось користується кондиціонером поки є електрика, а інші – ганяють повітря вентилятором. Щоб посилити ефект від крутіння лопатей, Факти ICTV підкажуть, як зробити, щоб вентилятор дув холодним повітрям

Як зробити холодне повітря на вентиляторі

Насамперед повітря потрібно охолодити – для цього чудово підійде заморожена пластикова пляшка з водою. Дістаньте її з морозилки і поставте перед вентилятором там, щоб повітря проходило через неї. Лід у ємності протримається кілька годин, і прохолода точно знизить температуру в кімнаті.

Замість пляшки можна поставити перед вентилятором іншу ємність – наприклад, каструлю або ж лоток із льодом.

Зараз дивляться

Ще один хороший спосіб зробити так, щоб вентилятор дув холодним повітрям – це використовувати мокрий рушник. Намочіть тоненьку тканину в холодну воду і вичавіть зайве. Після цього розмістіть її на захист лопатей – врахуйте, що рушник має бути тонким, інакше повітря не буде на вас дути.

Якщо ви сидите в найспекотнішій кімнаті – розташуйте вентилятор у найхолоднішій точці житла. Так він допоможе холод перенаправити на вас.

Раніше Факти ICTV докладно розповіли, як почистити кондиціонер у домашніх умовах. Як виявилося, це не так складно, як багато хто може припустити, і в більшості випадків можна зробити це без майстра.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-15 18:38:07