Україна і світ

В Генштабі показали, яке спорядження отримують українці на навчаннях у Великобританії

Світлини були зроблені в рамках багатонаціональної операції Інтерфлекс (Interflex), яка проводиться на території Великої Британії і дає українським військовим необхідні знання та навички для успішного виконання завдань на полі бою. 

В ГШ зазначають, що для виконання поставлених завдань кожен військовослужбовець повинен не лише пройти гідну підготовку, але й отримати відповідне матеріально-технічне забезпечення. 

Саме тому Велика Британія та країни-партнери не тільки допомагають військовослужбовцям отримати ці навички, але й перед початком навчань забезпечують кожного новобранця необхідним екіпіруванням для ефективного тренування.

Кожен військовослужбовець отримує комплект спорядження, включаючи уніформу, бронежилет, захист для очей, вух, рюкзак, аптечку першої допомоги, засоби гігієни та інше. 

Загалом, перший день розпочинається з підбору екіпіровки для кожного військовослужбовця по прибуттю в логістичний хаб, яку курсант буде використовувати на всіх польових заняттях. Крім того, після проходження базового курсу зможе використовувати в Україні.

















В Генштабі нагадують, що тактичне спорядження грає важливу роль у житті кожного, хто займається військовою діяльністю: це важлива складова як під час тренування, так і під час виконання бойових завдань, яка може вирішально вплинути на успіх завдання.

«Дякуємо Великій Британії та країнам-партнерам за всебічну підтримку у боротьбі з ворогом, який намагається захопити українські землі та вщент знищити міста і села. Завдяки вашій підтримці ми спільно захистимо світ від країни-терориста», – резюмується в повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше АрміяInform уже розповідала про те, як українські військовослужбовці проходять базову загальновійськову підготовку під керівництвом інструкторів та інструкторок Збройних Сил Королівства Данії Forsvaret в межах багатонаціональної операції Інтерфлекс (Interflex) на території Великої Британії.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-07-09 16:50:30