Львівський портал

У Львові за 5 місяців інспектори з паркування виписали штрафів майже на 28 млн грн

За інформацією управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР, від початку року інспектори з паркування виписали 79 017 штрафів за порушення правил зупинки/стоянки авто на загальну суму 27,82 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Нагадаємо, мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник сплачує впродовж 10 днів, то сума штрафу зменшується вдвічі.

Також, через порушення правил стоянки, з початку року, на арештмайданчик евакуювали 571 транспортний засіб.

Для того, щоб повернути евакуйоване авто, власник повинен сплатити 2 тис. 234 грн за послуги евакуатора, ще 144 грн коштує одна доба зберігання авто на майданчику, а з восьмої доби – 24 грн.

До слова, перевірити, чи евакуйоване авто перебуває на арештмайданчику, можна на сайті управління безпеки та вуличної інфраструктури ЛМР. Інформація про автомобіль відображається на сайті протягом одного календарного дня з моменту евакуації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-04 20:49:00

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин