Україна і світ

Аліна Гросу відповіла на хейт за відпочинок у Діснейленді

Українська співачка Аліна Гросу відреагувала на хейт через відпочинок за кордоном. Артистка показала, як відпочивала в Діснейленді, і їй нагадали, що в Україні триває війна.

Аліна Гросу відповіла на хейт за відпочинок за кордоном

Так, в Instagram співачка опублікувала знімок, на якому позує в кепці з вухами Міккі Мауса на тлі колеса огляду. Схоже, Аліна відпочивала в Діснейленді за кордоном, і поміркувала про те, як іноді хочеться побути дитиною в цьому дорослому світі.

– Дякую за цю коротку мить чоловікові. Бо далі нас знову понесе доросле життя в роботу, турботи, переживання, клопоти і проблеми, – підсумувала Гросу.

У коментарях користувачі пораділи за зірку, але були й ті, хто не оцінив таку публікацію під час війни.

Зараз дивляться

– Аліно, не ображайтеся, але у нас діти гинуть, а ви граєте Мікі Мауса, – коротко написала користувачка Instagram.

На це зірка зауважила, що не лише відпочиває та радіє життю, а й фінансово допомагає тим дітям, які втратили батьків через війну. Аліна додала, що після допомоги має право кілька днів порадіти життю, і нагадала про особисте життя.

– Я не закриваю очі на проблеми, але маю право на особисте життя. Можу його не викладати, але це буде не чесно. Хтось зі сторони зніме і скаже, що я щось приховую, – вважає знаменитість.

Раніше Гросу розповіла, чому приховує свого чоловіка – як виявилося, зірка хоче зберегти цю інформацію в таємниці, щоб насолодитися моментом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-20 18:08:32