Україна і світ

США можуть бути лідером будь-яких переговорів: Зеленський після зустрічі з Трампом

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський заявив, що розраховує на підтримку Сполучених Штатів у мирному процесі.

Про це він сказав після зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом під час спільного спілкування з телеканалом Fox News.

Зеленський після зустрічі з Трампом

Президент зауважив, що США – лідер з підтримки України та держава-лідер у світі.

— Ми насправді цінуємо підтримку Сполучених Штатів. Ми вдячні США і американському народу. І звичайно, ми розуміємо, що Сполучені Штати можуть бути лідером будь-яких переговорів. Ви знаєте, у нас був мирний саміт і ми організовуємо ще один. Ми розраховуємо на підтримку, – сказав Зеленський.

Глава держави додав, що “цю війну не треба було починати”, але зараз найважливіше зрозуміти, що російські війська перебувають на українській території.

Зеленський сказав, що проблема в тому, що російський диктатор Путін вбив багато людей. Він підкреслив, що “ми повинні зробити все, щоб тиснути на нього, щоб він припинив цю війну.

— Він на нашій території – це найголовніше для розуміння – він на нашій території. Як зупинити війну? Тиснути на нього так, як ми можемо, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, 27 вересня Володимир Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом під час свого візиту до Сполучених Штатів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він заявив, що в нього і Трампа “спільна думка про те, що війну в Україні необхідно припинити, і Володимир Путін не може перемогти”, і що важливо зустрітися з обома кандидатами в президенти США.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-27 20:31:17