Львівський портал

На шахті «Надія» на Львівщині провели чергові обшуки

18 червня правоохоронці вчергове провели обшуки на шахті «Надія», що на Львівщині. Чотирьом посадовцям шахти було повідомлено про підозру. Про це повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов.

За його словами, це продовження обшуків, які вже тривали цього року, проте без повідомлень про підозру.

Клімов зазначає, що сьогодні чотирьом посадовцям шахти повідомлено про підозру. Зокрема мова йде про директора шахти Павла Мороза, головного інженера Андрія Зощука, начальника техкомплексу Василя Садовнікова та Андрія Петрика.

«Вони вивозили вугільну продукцію під виглядом відходів (породи) на підконтрольні підприємства Андрія Петрика, племінника «смотрящого» Андрія Венгрина», – стверджує Олександр Клімов.

Чотирьох осіб підозрюють у статтях 191 ч. 5, 366 ч.1, 27 ч.3 привласненні, розтраті майна або заволодінні ними шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою, службове підроблення та у тому, що кримінальне правопорушення визнається вчиненим організованою групою.

Нагадаємо, що 2 травня Служба безпеки України разом поліцією проводили обшуки на шахті «Надія» на Львівщині.

Зазначимо, раніше в уряді планували ліквідувати шахту «Надія». Згідно з наказом Міненерго, підприємство працюватиме до кінця червня 2022 року.

Також Львівський портал писав, що шахту «Надія» хочуть зробити першим промисловим музеєм в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-18 15:32:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин