Україна і світ

Ребров прокоментував виліт України з Євро-2024

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував матч третього туру Євро-2024 проти Бельгії, який завершився з рахунком 0:0.

Попри чотири набраних очки на стадії групового етапу у трьох матчах цього забракло для виходу до 1/8 фіналу. Відтак синьо-жовті завершили виступи на Євро-2024.

Ребров про виступ на Євро-2024

Після матчу наставник команди сказав, що причиною не виходу до наступної стадії стала брякла перша

Зараз дивляться

— Я вважаю, що, на жаль, ми не потрапили до плейоф через перший матч (поразка від Румунії 0:3, – Ред.), який ми програли. Тільки тому, що після 0:1, 0:2 ми, на жаль, не прокинулися. Я вдячний гравцям за те, як вони реагували, як вони відіграли зі Словаччиною. І сьогодні, я думаю, усі бачили, що ми намагалися виграти цю гру, створювати моменти, – сказав Реброва.

Фахівець додав, що у матчі з бельгійцями було достатньо моментів, але зазначив, що синьо-жовті грали проти однієї з топових збірних, і це було дуже важко.

Він також наголосив, що під час матчу футболісти не використали моменти, але додав, що претензій до гравців немає.

За підсумками трьох турів групового етапу Україна посіла четверте місце у своїй групі та вилетіла з чемпіонату Європи. В активі команди Сергія Реброва 4 очки.

Таким чином синьо-жовті встановили антирекорд чемпіонату Європи, ставши першою збірною, яка вилетіла з чотирма очками з турніру в оновленому форматі з Євро-2016. До того з чотирма очками з групи не виходили Хорватія та збірна країни-терориста Росія у 2012 році.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 23:47:02

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин