Україна і світ

Бен Аффлек вивозить свої речі зі спільного з Лопес будинку

Актор Бен Аффлек вивозить свої речі зі спільного будинку з Дженніфер Лопес. Це відбувається на тлі чуток про їхнє розлучення, і з кожним днем ця теорія продовжує розростатися.

Бен Аффлек вивозить свої речі зі спільного з Лопес будинку

Як відомо, актор і співачка вже понад місяць живуть окремо, і тепер Бен забирає свої речі з особняка, який пара придбала восени 2023 року. Це був їхній будинок мрії, але тепер у ньому ніхто не живе із зірок.

Примітно, що Аффлек вивіз усі свої речі з особняка ще до того, як Лопес повернулася додому після своєї поїздки в Європу.

Зараз дивляться

– Бен продовжує жити окремо протягом двох місяців. Він там уже близько двох місяців. Здається, з ним усе гаразд. Він щодня буває в офісі та зосереджений на роботі. Він також проводить час зі своїми дітьми, – заявив інсайдер.

До речі чутки про розлучення Лопес і Аффлека підігріває той факт, що вони продають спільний будинок. Раніше інсайдери назвали реальну причину такого рішення – як виявилося, його розміри і розташування виявилося незручним для пари. Наприклад, Бену далеко їхати до своїх дітей, а для Дженніфер нерухомість просто величезна.

За цей будинок пара навіть взяла іпотеку, яку планує виплачувати десятиліттями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-29 12:59:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин