Україна і світ

Ірина Федишин купила 60 авто для ЗСУ за раз: реакція українців

Співачка Ірина Федишин захопила українців кількістю авто, які вона придбала для ЗСУ після концертного туру Америкою та Канадою.

Ірина Федишин купила 60 авто для ЗСУ

Нещодавно в Ірини Федишин завершився тур Америкою та Канадою, де вона відіграла 26 концертів. Завдяки їм артистка змогла придбати для ЗСУ чималу кількість авто, що дуже захопило українців.

– 60 автомобілів для ЗСУ – це результат туру Америкою та Канадою. Дякую Богу за це. Позаду 26 концертів, відстані в тисячі кілометрів, які ми долали автомобілями та 16-ма літаками. Іноді перельоти тривали 4-5 годин на день концерту. Позаду багато теплих зустрічей і знайомств, безсонних ночей і повністю заповнених валіз концертними костюмами, лотами для аукціонів, навіть деяким технічним обладнанням. Але тим не менш – результат цього вартий, – сказала Ірина.

Вона висловила подяку всім шанувальникам, які прийшли на її концерти, команді, організаторам, волонтерам, а також чоловікові і продюсеру Віталію Човнику. Крім усіх питань із туром, він також виступав і вів благодійні аукціони. Артистка зазначила, що дуже пишається чоловіком.

Зараз дивляться

Половину туру з Іриною та Віталієм від’їздили їхні сини, ба більше, Федишин вагітна третьою дитиною. Незважаючи на це, виконавиця провела тур і дуже вдало, адже зробила такий внесок у нашу армію.

Українці дякують Ірині та вважають, що вона має стати прикладом для інших зірок у тому, як допомагати ЗСУ.

  • Іро, ви така молодець. Щиро бажаю, щоб те, що ви робите з Віталіком увійшло в історію! 60 автомобілів за один раз – це фантастика. Люди-титани.
  • Іро, фантастично просто, сльози на очах від цього відео. Нехай машини добре служать нашим хлопцям.
  • Така тендітна і така сильна жінка… Неймовірно пишаюся вами і радію, що в Україні є такі люди, які все роблять заради нашої перемоги!
  • Честь і велика повага.
  • 25 блогерів купують одну машину і рекламують це тижнями А ви одна і скільки машин. Ви неймовірна!
  • Хто ще в Україні стільки допомагає? Вагітна тендітна жінка безупинно мотається по турах. Ірино, ви неповторна.
  • Ірина і ваша сім’я, ось це ви показали всім артистам, як за один місяць можна зібрати для наших захисників. Дуже дякую.
  • Ви молодець, так би кожен артист і війна закінчилася б давно. Низький уклін за вашу працю.
  • Я в захваті скільки ви за один раз привезли авто для ЗСУ! Ви приклад для інших артистів!
  • Дякую, це великий внесок у перемогу України. За вашу любов і наполегливу працю, спасибі.
  • Ірина зробила, напевно, найбільший внесок для ЗСУ. От би інші артисти взяли приклад! А депутатам це зробити якраз плюнути, але.

До слова, 60 машин Ірина привезла тільки цього разу. До цього співачка передала на передову в загальній кількості 182 авто.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 14:44:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин