Україна і світ

Тімур Мірошниченко розповів про спільний сімейний бюджет із дружиною

Телеведучий Тімур Мірошниченко розповів про сімейний бюджет і пригадав, як певний час жив на кошти дружини, юристки Інни.

Тімур Мірошниченко про спільний бюджет із дружиною

Тімур розповів, що коли Інна була в декреті після народження доньки Мії, він наполіг, щоб вони відкрили спільний банківський рахунок. Каже, оскільки дружина тоді не працювала, він постійно кидав гроші їй на карту, а щоб цього не робити, вони зробили спільну.

– Якими б класними стосунки не були, я розумів, що просити гроші це завжди трохи не приємно, особливо тій, яка завжди працювала і добре заробляла. Зараз у неї є своя карта, але загальну я не заблокував, навіщо? – поділився Тімур.

Додає, зараз у них немає поняття поділу грошей, усі спільні, попри те, що в кожного по кілька карт. Також Мірошниченко пригадав, що в нього був період, коли не було роботи і він жив на гроші дружини.

Зараз дивляться

– То пандемія, то війна. Був період, той же 2022 рік, коли я практично не заробляв. Умовно кажучи, була одна зарплата, якої не вистачило б на покриття чогось… Юридична діяльність на стоп не ставилася, а артистична ставилася, тому такі періоди були, – згадує ведучий.

Каже, на той час за сімейний бюджет і свій заробіток не переживав, адже вони сім’ї та єдине ціле. Його більше хвилювала своя реалізація як чоловіка.

Нагадаємо, Тімур та Інна у шлюбі з 2018 року. Подружжя виховує чотирьох дітей – двох кровних і двох названих.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 12:25:12