Україна і світ

Ріанна приміряла хустку від Руслана Багінського

Чимало світових зірок мають у своєму гардеробі речі від українських дизайнерів та позують у них перед камерами. Тепер от співачка Ріанна приміряла хустку-капюшон від Руслана Багінського.

Ріанна зʼявилася у хустці від Руслана Багінського

Дизайнер, відомий створенням різноманітних головних уборів, поділився в Instagram фото зірки у шалику RB Houstka Headscarf  брунатного кольору. Він позначив Ріанну у дописі та додав емодзі у вигляді серця.

На сайті Багінського вказано, що ця хустка коштує майже за 12,5 тис. грн. Вона представлена у кількох кольорах. Утім, зазначено, що зараз всі моделі того відтінку, що обрала виконавиця хіта Dimonds, розпродані.

Зараз дивляться

Фото знаменитості зібрало багато захоплених коментарів. Зокрема лук Ріанни оцінила українська співачка Джамала та ведуча шоу Хто зверху? на Новому каналі Леся Нікітюк.

Фото: з коментарів під постом Руслана Багінського

Раніше стало відомо, що Руслан Багінський створив капелюхи для принцеси Уельської Кейт Міддлтон та королеви-консорта Камілли.

Дизайнер родом зі Львова. В списку прихильниць його бренду – сестри-моделі Белла та Джіджі Хадід, донька Сінді Кроуфорд Кайя Гербер, акторка та модель Роуз Гантінгтон-Вайтлі, співачки Тейлор Свіфт та Аліша Кіз.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 13:45:49