Україна і світ

Аліна Гросу заговорила про Романа Полянського та зізналась, з ким живе в США

Українська співачка Аліна Гросу зізналась, з ким зараз живе в США. Також виконавиця відповіла на запитання про російського актора Романа Полянського, з яким вона будувала стосунки.

Що Гросу сказала про Полянського

У сториз в Instagram співачка вирішила поспілкуватися із підписниками, влаштувавши рубрику Запитання-відповідь. Так, у Гросу запитали, з ким вона зараз живе.

 – Я живу з песиком і з чоловіком. Чому в такій послідовності я це сказала – я не знаю, – відповіла артистка.

Також підписники попросили Гросу розповісти щось про Романа Полянського, з яким вона будувала стосунки до повномасштабної війни. Багато хто підозрює, що саме за нього співачка вийшла заміж. Однак сама Аліна продовжує тримати інтригу, приховуючи особистість свого чоловіка.

Зараз дивляться

– Про Полянського вам краще розповість Вікіпедія, наприклад. А про Рому, як про людину, я вам нічого не розповім, тому що це секрет. Це краще питати саму людину, – сказала Гросу.

Нещодавно Аліна Гросу сказала, коли нарешті покаже чоловіка. За словами співачки, вона перестане приховувати свого обранця лише після того, як у них з’являться діти. Гросу додала, що дуже любить дітей, а тому планує народити більш ніж двох.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-03 12:46:25