Львівський портал

На Львівщині харків’янин та волинянин переправляли ухилянтів через кордон

На Львівщині правоохоронці викрили двох чоловіків з Харкова та Волині, які за гроші вносили дані ухилянтів до однієї з інформаційних систем і надавали їм послуги з перевезення за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у поліції Львівської області.

За даними відомства, 39-річний харків’янин та 46-річний волинянин вносили дані військовозобов’язаних чоловіків до однієї з інформаційних систем, що давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану. Окрім цього, вони забезпечували ухилянтам послуги з перевезення через кордон.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, документи, печатки й інші речові докази, що підтверджують їхню причетність до організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон України.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує покарання – позбавлення волі на строк до дев’яти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-19 16:32:28

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин