Львівський портал

Львівщина прощається з сімома Героями

У середу, 19 червня, Львівщина проводжає в останню путь відразу сімох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Михайло Яцик

Житель села Бучали Комарнівської громади. Воїн захищав Україну в складі Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Помер 12 червня 2024 року від отриманих травм в бою біля Вовчанська в лікарні міста Харкова. Воїну було 32 роки.

Назарій Козимка

Житель селища Гірник Червоноградської громади. Був старшим солдатом, оператор відділення радіорозвідки 110 окремої механізованої бригади. Загинув 14 червня під час виконання бойового завдання поблизу села Новоолександрівка на Донеччині. Йому було 24 роки.

Роман Шеремета

Родом із села Велика Горожанна Миколаївської громади. Старший солдат, водій мінометного взводу військової частини А0998. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області.

Ярославом Баб’яком

Родом із села Бистриця Дрогобицького району. Служив у 24-тій окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Був стрільцем стрілецького батальйону військової частини А-0998. Загинув 15 червня 2024 року через артилерійський обстріл в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області.

Андрій Пилипович («Лис»)

Львів’янин. Наприкінці травня 2023 року став на захист держави від російських окупантів до лав 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Проходив службу на посаді заступника командира бойової машини.

Андрій Пилипишин

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові на Донеччині у складі 67-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Рубен-Владислав Мхітарян

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від загарбників. Після завершення вишколу проходив військову службу на посаді бойового медика у складі 46-ї окремої аеромобільної бригади. Виконував завдання на території Запорізької і Донецької областей та двічі отримував складне поранення.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-19 06:46:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин