Львівський портал

У Самборі поліцейські насміхались із чоловіка, доставленого в ТЦК у ґумаках

У Самборі двоє правоохоронців доставили в ТЦК чоловіка, який був взутий у ґумаки. Після цього вони, сидячи в машині, насміхались із нього і все це знімали на відео. У Нацполіції Львівщини вже відреагували на інцидент. Про це повідомляє Львівський портал.

Відео, яке спровокувало суспільне обурення, поширили напередодні у соцмережах. На ньому поліцейський, вживаючи нецензурну лайку, розповідає, що разом із колегою привіз до Самбірського ТЦК і СП двох чоловіків. При цьому правоохоронець наголошує, що один із доставлених взутий у ґумаки, і починає зі своїм напарником з нього насміхатись.

«У ґумаках на х…[неценгзурне слово]. Ох воїн бл… [знову лайка]», – каже насмішкувато правоохоронець на камеру, після чого разом із колегою гучно сміється.

На цей інцидент відреагували в обласному управлінні Нацполіції і заявили, що розпочали службове розслідування, а на час його проведення обидва правоохоронці відсторонені від посад.

«Оцінка діям поліцейських, які не дотримувалися норм ділового мовлення та професійної етики, дозволили собі зневажливе ставлення до громадянина, буде надана за результатами розслідування», – коментують у Нацполіції Львівщини.

Тим часом Zaxid.net пише, що правоохоронців, які насміхались із чоловіка у ґумаках, звати Іван Гурин та Андрій Лило. Вони є інспекторами сектору реагування патрульної поліції у турківському відділенні Самбірського райвідділу поліції.

Місцеві мешканці кажуть, що двох селян забрали з поля в ґумаках і доставили до ТЦК.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-19 07:49:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин