Львівський портал

Через атаку на Львів і передмістя постраждали двоє людей

У ніч на середу, 19 червня, внаслідок атаки «Шахедів» по Львову та передмістю поранення отримали двоє людей. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Травми отримали двоє місцевих мешканців віком 47 і 70 років.

Як додав міський голова Андрій Садовий, 70-річний львів’янин отримав уламкові поранення і переломи, він перебуває в лікарні у важкому стані, проте лікарі кажуть, що загрози його життю вже немає.

Через падіння уламків «Шахедів» пошкоджені адміністративна будівля у Львові, житловий будинок та офісне приміщення на території Львівського району.

На місцях працюють вибухотехніки, слідчі, криміналісти та співробітники інших служб. Правоохоронці документують воєнні злочини російських окупантів.

Нагадаємо, у ніч на 19 червня війська РФ атакували «Шахедами» Львів і село Малехів, що входить до складу Львівської громади. Тут пошкоджено офісне приміщення, у житлових будинках повибивало вікна. У самому Львові уламки ворожих дронів впали на Науково-дослідний інститут, є руйнування.

Цієї ночі на Львів летіли п’ять «Шахедів», а загалом рашисти випустили по Україні 21 ударний дрон, 19 із них збила ППО.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-19 08:52:23

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин