Львівський портал

На Личаківському військовому цвинтарі встановлять інформаційний центр

У Львові на Личаківському військовому цвинтарі облаштують тимчасовий інформаційний центр. Відвідувачі зможуть дізнатися більше про героїв, які поховані на цьому полі, почути про їхні історії та знайти місце розташування могили того чи іншого воїна. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Крім того, тут мають облаштувати новий заїзд на поле почесних поховань №86-А зі сторони вул. І. Мечникова, у межах сходового маршу, перевезти та встановити при вході відповідну тимчасову споруду. А також забезпечити там продаж квітів і лампадок. Та разом з управлінням туризму напрацювати концепцію роботи інформаційного центру.

Такий пункт працюватиме тимчасово – доки на цьому просторі не постане Меморіал Героїв України.

Замовником робіт щодо влаштування тимчасового інформаційного центру визначено ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар».

Нагадаємо, у квітні у Львові завершився архітектурний конкурс на меморіальний комплекс військових поховань Героїв України на вул. І. Мечникова. Переможцями стала команда архітекторів з Хмельницького: Віктор Голубєв та Дмитро Райфшнайдер. Саме вони також є авторами поминального центру, який мають збудувати на Янівському цвинтарі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-19 11:33:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин