Україна і світ

Син Таїсії Повалій обурився конфіскацією майна співачки-зрадниці


Син Таїсії Повалій обурився, що у його матері, яка підтримує війну та путінський режим, конфіскували майно в Україні.

Син Таїсії Повалій про конфіскацію майна артистки

У сториз в Instagram Ден Повалій заявив, що не згоден з рішенням Вищого антикорупційного суду України. Мовляв, “не можна лише за позицію позбавляти людину усього, хоч вона й у багатьох викликає обурення”.

Денис Повалій

Фото: Денис Повалій/Instagram

Зазначимо, що Таїсія Повалій публічно підтримує окупантів та закликає до захоплення усієї території нашої держави. За це у лютому їй заочно оголосили підозру.

– Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Невже лише за позицію людину можуть позбавити усього? Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, – написав він.

Син Повалій назвав конфіскацію майна артистки “радянськими методами” і заявив, що “не там шукають справжніх корупціонерів”.

– Її позицію не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися “віджати”, по-друге, можливо, все ж трохи не там шукають справжніх корупціонерів? І як можна одночасно боротися із радянською символікою і діяти такими совковими методами? Проти чого тоді воюємо? У мене тільки запитання і жодної відповіді, – обурився Повалій.

Раніше стало відомо, що у Таїсії Повалій конфіскували майно в Україні, авто та права на музику і слова до дев’яти пісень. Відповідне рішення 22 жовтня ухвалив Вищий антикорупційний суд.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Денис Повалій


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 14:52:20