Україна і світ

Принц Гаррі пояснив, чому Меган Маркл не повертається до Великої Британії

Принц Гаррі пояснив, чому не хоче, щоб його дружина Меган Маркл поверталася до Великої Британії. Як виявилося, син короля боїться за свою кохану.

Принц Гаррі не хоче повернення Меган Марк до Великої Британії

Так, за безпеку сім’ї герцог розповів в інтерв’ю для документального фільму Таблоїди в суді. Візит на батьківщину його коханої може нести небезпеку.

– Усе, що потрібно – це одна людина, яка діятиме за вказівками інших людей. Чи то ніж, чи кислота, що б це не було, і ці речі викликають у мене непідробне занепокоєння. Це одна з причин, через яку я не хочу повертати свою дружину в цю країну, – вважає Гаррі.

До речі, реальна небезпека для Меган все ж таки була, коли вона проживала у Великій Британії. Про це заявляв колишній очільник відділу боротьби з тероризмом столичної поліції Ніл Басу ще 2022 року.

Зараз дивляться

Тоді поліція вишукувала тих, хто погрожував герцогині і притягувала їх до відповідальності.

Сам принц неодноразово заявляв, що його змусили відійти від своїх королівських обов’язків і покинути рідну країну заради безпеки своєї родини. До речі, після відмови від королівських привілеїв, охорону в сім’ї герцога також забрали.

Після цього Гаррі намагався повернути охорону через суд, але поки що безрезультатно. Раніше він навіть погодився оплачувати таку послугу, яка обходиться сім’ї короля безкоштовно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 13:55:09