Україна і світ

Німці, чехи та французи: які авто з пробігом приганяли українці в серпні 2024


У серпні 2024 року українці привезли 27,3 тис. авто з пробігом – це рекорд з часів нульового розмитнення у 2022 році. Саме час дізнатися, які саме моделі приваблювали наших українців.

Найпопулярніші пригнані авто з пробігом у серпні 2024

Рейтинг залишився практично без змін, якщо порівнювати з липнем 2024 року. Найчастіше українці привозили Volkswagen Passat – 1 252 авто. Відносно недорогий автомобіль цінується своєю надійністю та компактністю.

Друге місце за чеським атомпромом – Skoda Octavia з показником у 992 авто. Трійку лідерів замикає старший брат Golf – Volkswagen Passat із 756 реєстраціями.

Зараз дивляться

Четверте місце посідає авто SUV – Volkswagen Tiguan привезли 712 разів. Автомобіль відмінно себе почуває як не дорозі, так і за її межами.

П’ятірку замикає французький автопром – Renault Megane з позначкою в 709 авто.

Загалом, вже котрий місяць українці не змінюють свої вподобання у виборі авто з пробігом, купуючи їх за кордоном. Загалом, це бюджетні авто, які також вважаються надійними та не дорогими в ремонті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відомо, що найчастіше реєстрували пригнані авто у Львівській області – 2,8 тис. реєстрацій. Часто також завозили до Києва та області.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 18:58:49