Україна і світ

Маленьких донатів не буває: Анастасія Мазур про важливість проєкту Друзі ДШВ


Ведуча програми Факти ICTV та телемарафону Єдині новини Анастасія Мазур обговорила з колегою Яною Брензей проєкт Друзі ДШВ. Телеведуча розповіла про важливість ініціативи, до якої долучилася.

Анастасія Мазур висловилася про друзів ДШВ

За словами Анастасії, будучи ведучою, вона має долучитися та інформувати про проєкт для допомоги Збройним силам і Силам оборони.

– Я вважаю, що кожен українець має бути другом Сил оборони України. Підтримувати морально, якщо є така можливість – донатами, підтримувати інформативно – робити репости зборів і брати в них участь. Маленьких донатів не буває – кожна гривня важлива, – додала Мазур.

Ведуча зазначила, що це наша спільна війна, і ключовий сенс проєкту “Друзі ДШВ” – об’єднати людей і нагадати про те, що збори та потреби наших захисників не закінчуються.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Анастасія також нагадала про зручну функцію проєкту – автоматичні щомісячні донати. На найактивніших донорів чекають призи. За донат від 100 грн – віртуальний бейдж Друг ДШВ, від 500 грн – унікальна наклейка на машину, від 5 тис. грн – фірмова чашка ДШВ.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 20:00:41